TRANSPORT/ LIVRARE


•  Transport gratuit în România:

Expediem în toată România cu ajutorul partenerilor nostri. 

•  La nivel international: 

În funcție de locația Dvs., vom oferi cea mai buna soluție de transport, cu unul dintre partenerii noștri. Formalitatile si taxele vamale aferente trecerilor prin vama sunt suportate de catre client.

Produsele noastre sunt livrate direct la domiciliul dumneavoastra, oriunde in Europa. Veti fi atentionat prin mail de livrarea produselor comandate.

- livrarea se va face la adresa solicitata de client.

- livrarea se efectueaza prin firme de transport cu care marianaciceu.com are contract.

- produsele se vor livra in ambalajul original plus ambalajul special marianaciceu.com

Pentru a face o comanda pe marianaciceu.com nu este nevoie sa va inregistrati inainte.

Termenul de livrare

Pe descrierea fiecarui produs de pe marianaciceu.com este mentionat termenul de livrare. Termenul de livrare poate diferi de la un produs la altul, de aceea este mentionat pe pagina fiecarui produs. Acesta difera in functie de durata realizarii produselor. Termenul de livrare incepe de la data confirmarii comenzii.

Politica de preturi

Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt afisate pe site si include TVA-ul si se pot schimba in cazul cand se aplica politica de reduceri. Toate preturile sunt exprimate in lei. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile in timp.

RETURURI SI SCHIMBURI

 

·         PRODUSE ÎN MĂRIMI ȘI CULORI STANDARD:

 

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului".

 

În acest sens, aveți 14 zile pentru a returna/ schimba produsul cu o culoare sau dimensiune diferită, în cazul în care acest produs este intact și nepurtat. Orice produs care nu este într-o stare adecvată pentru revânzare (produsul a fost utilizat, spălat, murdărit sau deteriorat), nu va fi rambursat și va fi trimis înapoi la Dumneavoastră. Costurile de transport percepute la momentul livrării nu vor fi rambursate în cazul unui retur. Returul unui produs este suportat in totalitate de catre client. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre client. Vă vom returna contravaloarea produsului în termen de 15 de zile (sau returna diferența, dacă este cazul, în cazul schimburilor) prin aceeasi metoda utilizata la momentul plăţii.

Termenii de returnare

• Trebuie sa ne anuntati prin e-mail office@marianaciceu.com sau telefonic la +40722344066 in termen de 24 ore de la primirea coletului ce produse doriti sa returnati.

• Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, etichetele si sigiliile sunt intacte, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.

·     FORMULAR DE RETUR